Ro-ro taşımacılık nedir

Ro-Ro taşımacılık nedir

Ro-Ro kelime anlamı ele alındığında Roll on ve Roll off kelimelerinin kısaltmalarını simgeler. Ro-ro taşımacılık ise lojistik araçlarının gemiler aracılığı ile bir noktadan başka bir yere noktaya taşınmasını ifade eder. Bu malzemeleri taşıyan gemiler Ro-Ro gemisi olarak adlandırılırken bu taşımacılık türüne de Ro-Ro taşımacılığı adı verilir. Bu taşımacılık şeklinin ortaya çıkmasında öncelikli olarak feribotlar etkili olmuştur. Feribotlar sayesinde ortaya çıkan bu yöntem bir yükün minimum elleçleme ile taşınmasına da katkı sağlamaktadır. Bir yükün kolayca taşınabilmesi nakliyesinin yapılabilmesi için bilinen geleneksel yol ekipmanlar yardımıyla gemilere yükleme ve boşaltma işlemlerinin sağlanması olarak ifade edilir.

Ro-Ro taşımacılığın gelişmesinde büyük bir hissesi olan feribotlar taşımanın gerçekleştiği araçları bünyesine alarak bir yerden farklı bir yere taşımakla görevlidir. Otomobil kamyon tır tren gibi kendiliğinden sürülebilen ya da çekilebilen yükler feribotlar yardımıyla taşınabilir. Bu taşımacılık sisteminin bu denli gelişmesinin en önemli sebebi artan müşteri talepleri olarak ifade edilebilir. Ro ro taşımacılığı tanımı gereği özel gemiler yardımı ile gerçekleştirilen taşımacılık olarak belirtilebilir.

Bu taşımacılık yöntemi karayolu üzerinde taşıma yapan çeşitli araçların yolculuğun belirli bir kısmını deniz yolu aracılığıyla yapmasına olanak sağlar. Ro-Ro gemilerine yarı römorklar çekicileri ile birlikte yüklenebilir. Aynı zamanda çekici, isterse çekiciyi yükleminde limanında bırakarak sadece römorkun Ro-Ro gemisine yüklenmesini sağlayabilir. Böyle bir durumda nakliye limanında bulunan bir başka çekici römorku takılarak istenen varış noktasına götürür. Ro-Ro taşımacılıkta yalnızca kamyon ya da tır taşınmakla sınırlı kalınmaz.

Ro-Ro taşımacılık faydaları

Yükleme ve boşaltma işlemleri Ro-Ro gemilerinde son derece hızlı ve kolaydır.

Taşımacılık esnasında yalnızca tek bir taşıma modu tercih etmek yerine, Ro-Ro taşımacılığın tercih edilmesi sayesinde firmaların işleri daha da kolaylaşmaktadır.

eşyaların dış etmenler kaynaklı hasar alma ihtimali son derece düşüktür.

Yükleme ve boşaltma işlemleri esnasında çok fazla efor harcanmadığı için bu noktada bulunan maliyetler de düşüktür. Yükleme ve boşaltma işlemleri son derece pratik olduğundan dolayı, ro ro taşımacılığı limanları bünyesinde gerçekleşen işlemler de kısa süre içerisinde tamamlanmaktadır.

Aynı zamanda, bu taşımacılık yapılırken gemilerin limanda bekleme süresi de son derece azdır. Bu sebeple, Ro-Ro taşımacılık esnasında kullanılması tercih edilen gemiler çok sayıda sefer gerçekleştirerek müşteri memnuniyet oranını yükseltir.

Nakliyat sigortası

Nakliyat sigortası nedir ?

Nakliyat Sigortası herhangi bir yükün onu taşımaya uygun karayolu, havayolu, denizyolu ve demiryolu nakil vasıtalarıyla bir yerden bir yere taşınması esnasında uğrayabileceği hasar ve kayıpları poliçede belirlenmiş şartlar kapsamında güvence altına alan sigorta ürünüdür.

Ceylan ambarı olarak tüm taşıma hizmetleri sigorta güvencesindedir.

Lojistik türleri

Lojistik çeşitli şekillerde yapılmaktadır.

Size bu sayfada lojistik türlerini açıklayacağız.

Geri dönüş lojistiği

Dağıtım lojistiği

Üretim lojistiği

Tedarik lojistiği

Adıyaman ambarı istoç

Adıyaman ambarı istoç firmamız her gün İstanbul Adıyaman arası ekspres seferler ile taşımacılık hizmeti vermektedir. İstanbul da adresinizden teslim alınan malzemeler 2 gün içerisinde Adıyaman da adrese teslim edilmektedir.

İstoç da tüm adalar dan adresten ürün alımı yapmaktayız istoç dışında İstanbul un tüm ilçelerinden adresten ürün alımı yapıyoruz Adıyaman da tüm ilçelere adrese teslim hizmeti veriyoruz Adıyaman merkez ilçeleri dışında kalan taşra ilçelere ürün teslimatları 1 gün gecikmeli olarak sevk edilmektedir ilçelere gönderilen ürünler merkez fiyatından farklı olarak %25 ilave ücret yansıtılmaktadır.

İstoç firmaları çoğunlukla zücaciye gibi kırılgan ürünler sevk etmektedirler taşımakta olduğumuz tüm ürünler sigortalı olarak sevk edilmektedir oluşabilecek herhangi bir hasar durumunda sigorta tarafından zararınız karşılanmaktadır. Biliyoruz çoğu istoç firmalarının ambar firmalarından yakındığı konuların başında ürünlerinde hasar oluştuğunda karşılarında muhatap bulamamaktır bu gibi problemlerde Ceylan ambarı her daim yanınızdadır.

Firmamız ürün adeti gözetmeksizin tüm yüklerinizi güvenle taşımaktadır.

Firmamızda online kargo takip bölümü bulunmaktadır firmamıza verdiğiniz ürünlerin takibini online kargo takibi bölümünden anlık olarak takip etme özelliği mevcuttur.

Geniş araç filomuzla İstanbul da tüm adreslerden ürün alımı yapıyoruz şehir içi kamyonet ve kamyonlarımızla maksimum 1 saat gibi kısa sürede adresten ürün alımı yapmaktayız.

İstoç parsiyel taşımacılık hizmetiyle parça yüklerinizi kapıdan kapıya hizmetiyle 2 gün gibi kısa sürede Adıyaman da adrese ulaştırıyoruz.

İstoç komple taşımacılık hizmetiyle komple kamyon yada komple tır dolduracak kadar yüklerinizi sadece sizin yükünüzü araçla sevk ederek 24 saat gibi kısa sürede Adıyaman da adrese teslim hizmeti veriyoruz.

Acil taşımacılık

Adıyaman acil taşımacılık hizmetiyle İstoç Adıyaman acil kargonuzu hızlı ve güvenli bir şekilde Adıyaman da adrese teslim ediyoruz acil taşımacılık hizmetimizde fiyatlar normal taşımacılık hizmetine göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Türkiye’nin her yerinden Adıyaman’a

Firmamız İstanbul dışında Türkiye geneli tüm şehirlerden Adıyaman ilimize ürünlerinizi sevk etmektedir Türkiye geneli Adıyaman ambar hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.

Paletli taşıma

Ceylan taşımacılık olarak firmamız Paletli taşıma hizmeti vermektedir.

Paletli malzemeleriniz tüm Türkiye ye en uygun fiyat garantisiyle taşınmaktadır.

Paletli malzeme nakliyesi hizmetinin avantajları nedir diye soracak olursanız ürünlerinizin zarar görme durumu ortadan kalkmaktadır.

Firmamız taşımakta olduğu tüm paletli malzemelerin üzerine asla yük koymamaktadır yükünüzü güvenli bir şekilde sevk ediyoruz.

Taşımakta olduğumuz tüm paletli malzemeler sigortalı olarak taşınmaktadır.

kamyon nakliyesi

Nakliyat ambarı

Ceylan ambarı 2018 yılından beri Türkiye geneli nakliyat ambarı hizmeti vermektedir.

Nakliyat ambarı tercih etmenizdeki başlıca neden fiyatların uygun olmasından kaynaklanmaktadır bunun farkındayız yalnız çoğu firma nakliyat ambarı kelimesinin anlamını unutmuş olmalı ki fiyatları aşırı yükselmektedir 10 TL ye gidecek koli için 20 TL ücretler talep ederek nerede ise kargo ücreti talep etmektedir Ceylan ambarı olarak son kullanıcıların ve bireysel müşterilerin bu tür problemlerine çözüm bulmak amacı ile 2018 yılından beri tüm Türkiye ye nakliyat ambarı hizmeti vermeye başladık.

Eşyalarınızı sigortalı olarak sevk etmekteyiz kırılmaya dökülmeye yanmaya ve kaybolmaya karşı eşyalarınız sigortalı olarak sevk edilmektedir.

Nakliyat ambarı tercih ederken ilk dikkat etmeniz gereken nokta fiyat ondan sonra eşyalarınız sigorta yapılıyor mu onu araştırmak olmalı firmaya sormaktan çekinmeyin sigorta işlemini biz 150.000.00 TL ye kadar sigorta yapıyoruz.

Nakliyat ambarı tercihinizde bir diğer önemli konu eşyanız adresten alınıp adrese teslim ediliyor mu bunu sormak olmalı bazı firmalar adresinizden alır ama müşterinizin adresine malzemeyi teslim etmeyip gelip depolarından almayı teklif edebilmektedir buda sizin için büyük bir problem oluşturabilir.

Nakliyat ambarı firmamız İstanbul , Ankara , İzmir , Adana , Mersin , Diyarbakır , Iğdır , Edirne , Çorlu , Çerkezköy , Malatya , Antalya ve Bursa depolarından tüm Türkiye ye nakliyat ambarı hizmeti vermektedir.

Çalıştığımız şehirler ; Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat ve Zonguldak illerine hizmet veriyoruz.

İstanbul Ankara nakliyat ambarı hizmeti veriyoruz.

İstanbul Bursa nakliyat ambarı hizmeti veriyoruz.

İstanbul İzmir nakliyat ambarı hizmeti veriyoruz.

İstanbul kamyonet nakliyat

Ceylan nakliyat olarak İstanbul kamyonet nakliyat hizmetleri vermekteyiz. İstanbul da kamyonet nakliyesi ihtiyacınız mı var ? Doğru adrestesiniz en uygun fiyatlarla İstanbul da kamyonet nakliyat hizmeti sunuyoruz.

0552 938 83 00 numaralı telefondan kamyonet nakliye talebinde bulunabilirsiniz.

İstanbul Anadolu ve İstanbul Avrupa yakasında tüm ilçelere kamyonet nakliye hizmeti vermekteyiz bir telefonunuz ile 1 saat içerisinde kamyonetimiz adresinize yönlendirilmektedir.

Daha ucuzunu bulursanız bulduğunuz fiyata ücretsiz sigorta ile yükünüzü taşıyoruz eşyalarınızı kırılmaya dökülmeye yangına ve doğal afetlere karşı ücretsiz sigortalı taşıyoruz.

Ceylan nakliyatın bünyesinde Açık kamyonet , Kapalı kamyonet , Uzun şase kamyonet ve kısa şase kamyonetler mevcuttur yükünüze özel araç temin edilir.

Firmamızın tüm araçları 2015 model ve üzeridir eşyalarınız araca yüklendikten sonra problem yaşamamanız için sürekli yüksek model araçlarla güncelliyoruz filomuzu filomuzda güncel olarak İstanbul da 10 açık kasa kamyonet 10 kapalı kasa kamyonet mevcuttur.

İstanbul nöbetçi kamyonet hizmetimiz vardır sürekli gece dahil 1 kamyonetimiz nöbetçi olarak acil olabilecek yükünüz için hazırda beklemektedir size bir telefon kadar yakınız detaylı bilgi için iletişim sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayınız.

Kamyonet nakliye hizmetlerimizde tüm araçlarımızda kuryelerimiz vardır kuryelerimizin görevleri eşyalarınızı araca dikkatle kırılmayacak şekilde yüklemektir. Ağır ve kırılmayacak eşyalar alta hassas malzemeleriniz üste koyulmaktadır.

İleri tarihli teslimat

Ertesi gün teslimatlı yükleriniz Hadımköy deki depomuzda güvenle beklemeye alınıp ertesi gün teslimata gönderilmektedir.

Her türlü yükleriniz itina ile taşınmaktadır Koli , çuval , palet , dükkan , ofis , işyeri taşınması , ofis malzemeleri gibi tüm malzemelerinizin taşıma işlemleri güvenle yapılır.

Firmamızın tüm taşıma evrakları mevcuttur yetki belgeleri ve taşıt kartları.

Firmamız İstanbul şehir içi tüm ilçelere kamyonet nakliyat hizmeti vermektedir aynı zamanda yakın şehirler Kocaeli , bursa , Edirne , Tekirdağ ve Çorlu civarınada kamyonet yükleriniz güvenle taşınmaktadır.

İstanbul kamyonet nakliye olarak taşınması kanunen yasak olmayan her türlü eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşıyoruz.

İstanbul da parça eşyalarınız Türkiye geneli nakliye konusunda firmamız hizmet vermektedir iletişim sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayınız.

İstanbul kamyonet nakliye hizmeti verdiğimiz araçlarımızın örnek görüntüleri.

Ceylan ambarı en uygun fiyatlarla İstanbul kamyonet nakliyesi hizmeti sunmaktadır. İstanbul şehir içi tüm ilçelere kamyonet nakliyesi hizmeti sunuyoruz fiyat teklifi almak için bizi arayınız.

 İstanbul Kamyonet nakliyat ürün alımı ve dağıtımı yaptığımız ilçe ve semtler

Adalar dan, Arnavutköy de, Ataşehir den, Avcılar da, Bağcılar dan, Bahçelievler den, Bakırköy de, Başakşehir den, Bayrampaşa da, Beşiktaş ta, Beykoz dan, Beylikdüzü nden, Beyoğlu nda, Büyükçekmece de, Çatalca dan, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt tan, Eyüp ten, Fatih te, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy den, Kağıthane, Kartal dan, Küçükçekmece den, Maltepe, Pendik, Sancaktepe den, Sarıyer, Şile den, Silivri, Şişli, Sultanbeyli den, Sultangazi den, Tuzla da, Sefaköy, Ümraniye, Üsküdar dan ve Zeytinburnundan alım yapmaktayız.

İstanbul içi nakliye kamyonet

İstanbul içi nakliye kamyonet ihtiyacınız mı var Ceylan nakliyat olarak İstanbul içi kamyonet nakliye hizmetimiz ile yanınızdayız. İstanbul şehir içi geniş kamyonet ağımız ile sizlere hizmet veriyoruz isterseniz parça başı ücretlendiriyor dilerseniz km bazlı fiyatlandırıyoruz tarifeyi seçmek tamamen sizin tercihinize kalıyor.

Büyükçekmece kamyonet nakliyat

Büyükçekmece kamyonet nakliyat hizmetimiz ile sizlere şehir içi kamyonet nakliye hizmeti veriyoruz. Büyükçekmece den İstanbul un tüm ilçelerine nakliye hizmeti veriyoruz en ucuz kamyonet nakliyat hizmetlerimiz için lütfen bizi arayınız.

Beyoğlu kamyonet nakliyat

Ceylan nakliyat olarak Beyoğlu kamyonet nakliyat hizmetleri vermekteyiz. Beyoğlunda kamyonet nakliyesi ihtiyacınız mı var ? Doğru adrestesiniz en uygun fiyatlarla Beyoğlunda kamyonet nakliyat hizmeti sunuyoruz.

0552 938 83 00 numaralı telefondan kamyonet nakliye talebinde bulunabilirsiniz.

Beyoğlu ve İstanbul Avrupa yakasında tüm ilçelere kamyonet nakliye hizmeti vermekteyiz bir telefonunuz ile 1 saat içerisinde kamyonetimiz adresinize yönlendirilmektedir.

Daha ucuzunu bulursanız bulduğunuz fiyata ücretsiz sigorta ile yükünüzü taşıyoruz eşyalarınızı kırılmaya dökülmeye yangına ve doğal afetlere karşı ücretsiz sigortalıyarak taşıyoruz.

Ceylan nakliyatın bünyesinde Açık kamyonet , Kapalı kamyonet , Uzun şase kamyonet ve kısa şase kamyonetler mevcuttur yüklerinize özel araç temin edilir.

Firmamızın tüm araçları 2015 model ve üzeridir eşyalarınız araca yüklendikten sonra problem yaşamamanız için sürekli yüksek model araçlarla güncellemekteyiz filomuzu filomuzda güncel olarak Beyoğlu de 10 açık kasa kamyonet 10 kapalı kasa kamyonet mevcuttur.

Beyoğlu nöbetçi kamyonet hizmetimiz vardır sürekli gece dahil 1 kamyonetimiz nöbetçi olarak acil olabilecek yükleriniz için hazırda beklemektedir size bir telefon kadar yakınız detaylı bilgi için iletişim sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayınız.

Kamyonet nakliye hizmetlerimizde tüm araçlarımızda kuryelerimiz vardır kuryelerimizin görevleri eşyalarınızı araca dikkatle kırılmayacak şekilde yüklemektir. Ağır ve kırılmayacak eşyalar alta hassas malzemeleriniz üste koyulmaktadır.

Ertesi gün teslimatlı yükleriniz Beyoğlundaki depomuzda güvenle beklemeye alınıp ertesi gün teslimata gönderilmektedir.

Her türlü yükleriniz itina ile taşınmaktadır Koli , çuval , palet , dükkan , ofis , işyeri taşınması , ofis malzemeleri gibi tüm malzemelerinizin taşıma işlemleri güvenle yapılır.

Firmamızın tüm taşıma evrakları mevcuttur yetki belgeleri ve taşıt kartları.

Firmamız İstanbul şehir içi tüm ilçelere kamyonet nakliyat hizmeti vermektedir aynı zamanda yakın şehirler Kocaeli , bursa , Edirne , Tekirdağ ve Çorlu civarına da kamyonet yükleriniz güvenle taşınmaktadır.

Beyoğlu kamyonet nakliye olarak taşınması kanunen yasak olmayan her türlü eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşıyoruz.

Beyoğlu parça eşyalarınız Türkiye geneli nakliye konusunda firmamız hizmet vermektedir iletişim sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayınız.

Beyoğlu kamyonet nakliye hizmeti verdiğimiz araçlarımızın örnek görüntüleri.

Ceylan ambarı en uygun fiyatlarla Beyoğlu kamyonet nakliyesi hizmeti sunmaktadır. Beyoğlu İstanbul şehir içi tüm ilçelere kamyonet nakliyesi hizmeti sunuyoruz fiyat teklifi almak için bizi arayınız.

Eyüp kamyonet nakliyat

Ceylan nakliyat olarak Eyüp kamyonet nakliyat hizmetleri vermekteyiz. Eyüp de kamyonet nakliyesi ihtiyacınız mı var ? Doğru adrestesiniz en uygun fiyatlarla Eyüp de kamyonet nakliyat hizmeti sunuyoruz.

En ucuz kamyonet nakliyat

Ceylan nakliyat firmamız kendi öz mal araçları ile siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir bu yüzden en uygun fiyat garantisiyle hizmet veriyoruz.

Eyüp ve İstanbul Avrupa yakasında tüm ilçelere kamyonet nakliye hizmeti vermekteyiz bir telefonunuz ile 1 saat içerisinde kamyonetimiz adresinize yönlendirilmektedir.

Ceylan nakliyatın bünyesinde Açık kamyonet , Kapalı kamyonet , Uzun şase kamyonet ve kısa şase kamyonetler mevcuttur yüklerinize özel araç temin edilir.

Firmamızın tüm araçları 2015 model ve üzeridir eşyalarınız araca yüklendikten sonra problem yaşamamanız için sürekli yüksek model araçlarla güncellemekteyiz filomuzu filomuzda güncel olarak Eyüp de 10 açık kasa kamyonet 10 kapalı kasa kamyonet mevcuttur.

Eyüp nöbetçi kamyonet hizmetimiz vardır sürekli gece dahil 1 kamyonetimiz nöbetçi olarak acil olabilecek yükleriniz için hazırda beklemektedir size bir telefon kadar yakınız detaylı bilgi için iletişim sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayınız.

Kamyonet nakliye hizmetlerimizde tüm araçlarımızda kuryelerimiz vardır kuryelerimizin görevleri eşyalarınızı araca dikkatle kırılmayacak şekilde yüklemektir. Ağır ve kırılmayacak eşyalar alta hassas malzemeleriniz üste koyulmaktadır.

Ertesi gün teslimatlı yükleriniz Eyüp deki depomuzda güvenle beklemeye alınıp ertesi gün teslimata gönderilmektedir.

Her türlü yükleriniz itina ile taşınmaktadır Koli , çuval , palet , dükkan , ofis , işyeri taşınması , ofis malzemeleri gibi tüm malzemelerinizin taşıma işlemleri güvenle yapılır.

Firmamız İstanbul şehir içi tüm ilçelere kamyonet nakliyat hizmeti vermektedir aynı zamanda yakın şehirler Kocaeli , bursa , Edirne , Tekirdağ ve Çorlu civarınada kamyonet yükleriniz güvenle taşınmaktadır.

Eyüp de parça eşyalarınız Türkiye geneli nakliye konusunda firmamız hizmet vermektedir iletişim sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayınız.

İstanbul Bursa kamyon nakliyat

Ceylan ambarı uzun yıllardır İstanbul Bursa kamyon nakliyat hizmeti vermektedir.

Firmamız her gün karşılıklı seferler ile İstanbul Bursa arası ekspres hizmet vermektedir bu gün firmamıza teslim ettiğiniz malzemeler yarın sabah adrese teslim edilmektedir.

Yükünüz Ceylan ambarı güvencesiyle sigortalı olarak sevk edilmektedir. 150.000.00 TL ye kadar tüm ürünleriniz sigortalı olarak sevk edilmektedir daha yüksek meblağlı ürünlerinizi ekstra ücret karşılığında sigorta işlemini yapıyoruz.

İstanbul Bursa kamyon nakliyesi fiyat teklifi almak için 0552 938 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İstanbul dan Bursa ya gidecek ürünleriniz var kamyon ihtiyacınızmı var ? Ceylan ambarı size yeter geniş kamyon ağımız sayesinde kamyon talep etmeniz durumunda İstanbulun 39 ilçesinde adresinize 1 saat içerisinde kamyon gönderilir.

Uzun şase , kısa şase , kapalı kasa ve açık kasa kamyonlarımız mevcuttur. Her yüke uygun ölçüde araçlarımızla hizmet veriyoruz.

Kamyon yüklemesinde Forklift hizmetimizle yanınızdayız kamyon yükleme işlemi yapacaksınız ama forklift ihtiyacınızmı var kamyon adresinize yanaştığı anda forkliftimizide adresinize gönderiyoruz yükleme işlemlerinde forkliftimizle yanınızda oluyoruz ekstra ücrete tabidir müşteri temsilcilerimizden fiyat teklifi alabilirsiniz.

Kamyon yüklemesinde hamal ihtiyacınızmı mevcut adresinize kamyon yanaştığı anda hamallarımızıda adresinize yönlendiriyoruz kamyona yükleme işlemlerini uzman hamallarımız yapmaktadır bu işlem ekstra ücrete tabidir müşteri temsilcilerimizden fiyat teklifi alabilirsiniz.

En ucuz kamyon nakliyesi

Firmamızın öz mal araçları ile İstanbul Bursa kamyon nakliyesi hizmeti vermesi sayesinde en ucuz kamyon nakliyesi hizmeti sunmaktayız.